Luxury Handmade Crochetwear by La Petite Rooze
Nieuwe collectie online !

Blogberichten

Blog 1

 

Babykleren om te koesteren

Lienababylifestyle groeide uit de babylijn Liena by La Petite Rooze. In de Liena collectie geef ik haakwerk opnieuw een modieuze en eigentijdse twist en laat ik menig harten vlugger kloppen. 

Bij het geven van vleugels hoorde een webshop, een onlineverhaal waarmee ik de Liena kan laten vliegen en ze wereldwijd gezien wordt.

 

 

Werking van de webshop

Als particuliere of professionele klant kan de webshop worden geconsulteerd. De webshop weerspiegelt het aanwezige aanbod maar achter de schermen wordt er vlijtig gewerkt en met regelmaat komen er nieuwe items bij. De foto’s geven een exact beeld over het item en bij aanwezigheid van andere kleuren of afwerking wordt dit in de productomschrijving vermeld.

Er zijn unieke stukken maar ook items die standaard in de Liena collectie te koop zijn.

 

 

Zachtheid op maat

Met Liena wil ik ouders de kans geven om hun baby te verwennen met mooie, kwaliteitsvolle en duurzame babykleren, die je jarenlang kunt koesteren. De gebruikte materialen voldoen aan het OEKO-TEX label en de materialen zoals fopspeenclips, bijtringen,… voldoen aan de veiligheidsnormen.

Naast het aanbod is het mogelijk de vraag te stellen items in andere kleuren of afwerking te voorzien.  Het is soms spectaculair hoe een ander kleur of afwerking een andere stijl tovert. Er wordt dan bij voorkeur een fijne communicatie opgezet via de contactaanvraag en maken we afspraken naar prijs en timing. Zachtheid op maat vraagt immers wat productietijd. Vanaf januari 2020 heb ik een vaste plek in de Kids Unit (Trade Mart) te Brussel. Als professioneel kun je mij daar ontmoeten elke laatste maandag van de maand of op afspraak.  Ik verwelkom je graag. Liefs Rita