Luxury Handmade Crochetwear by La Petite Rooze
Nieuwe collectie online !

Over Liena

Liena: een zachte omhelzing voor de allerkleinsten!

“Liena by La Petite Rooze is het babymerk van La Petite Rooze.” 

Liena wordt vanaf 2021 enkel nog B2B verkocht. De verkooppunten die het merk verdelen kunnen kiezen uit de uitgewerkte collecties of uniek maatwerk in hun zaak. Het maatwerk kan worden doorgetrokken tot bij de klant met unieke gepersonaliseerde items. 

Liena staat voor zachtheid en omhelst de eerste, tedere levensmaanden van je baby met roomzachte materialen en rustige kleuren. Aan alle items gaat een diepgaand proces van handwerk vooraf: patronen tekenen, stoffen selecteren, samples maken, … Er is veel oog voor afwerking en klein detail. Elk knoopje of labeltje is handgemaakt uitgewerkt door vakmensen.

‘Ik heb een scherp oog voor detail, het moet kloppen tot in de perfectie.’

Zachtheid op maat

In de Liena collectie trek ik het idee van maatwerk door. De winkels die de Liena babykleren verkopen, kunnen persoonlijke afwerkingen kiezen op basis van hun concept.

Voor ouders die een unieke geboortelijst willen opstellen, kunnen in functie van de andere items op de lijst kiezen voor maatwerk. Er kunnen ook specifieke vragen worden gesteld waarbij er in samenspraak gezocht wordt naar een correcte uitvoering.

Alles is met veel liefde en passie gemaakt en vooral wil ik graag de kleintjes laten schitteren. Ik geniet elke keer opnieuw van de blije gezichten, van het positief opvallen door de uniciteit en vooral de koestering van mijn handgemaakt.

Een droom vol passie

Eenentwintig jaar geleden werd ik zelf mama. Vergeefs ging ik toen op zoek naar zachte, kwaliteitsvolle babykleren om mijn dochter mee te kleden. Het aanbod was beperkt, van maatwerk was geen sprake en het haak- en breiwerk dat ik toen vond, was oubollig met harde kleuren.

Het idee om zelf een zacht en modieus alternatief te creëren, speelde toen al in mijn hoofd. In 2018 zette ik mijn eerste stappen en verkende eerst de particuliere markt om vervolgens over te stappen naar de professionele klanten.

Sinds 2021 zette ik voor 100% in op de B2B verkoop en is de babylijn Liena, genoemd naar het koosnaampje van onze dochter Elien,  enkel nog verkrijgbaar via mijn verkooppunten.

Liena ontdekken

Heb je een zaak of wil je een zaak opstarten? Ben je op zoek naar kwaliteitsvolle babykleren of items die tot het verzorgen en slapen van de baby behoren ?

De collectie Liena doet zeker en vast de ogen van je klanten fonkelen. Niets zo mooi als een kleintje dat geniet in alle zachtheid.

Je kan ze gerust verkennen in de Kidsunit (Trade Mart te Brussel) of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan je zaak.

“De Liena collectie passend in jouw concept en bij jouw andere collecties, daar sta ik voor.”

Warme groet,

Rita